Homepage | Sitemap | Contact | Gratis Internet Offerte Aanvragen | Wie zijn wij ? | Disclaimer | Privacy

Subsidie Meer met Minder

Iniatief van de Rijksoverheid

Meer Met Minder Energie is een samenwerkingsverband tussen de Rijksoverheid, Aedes woningcorporaties, Bouwen Nederland, Energie-Nederland en Uneto-VNI en heeft als primaire taak om ervoor te zorgen dat huizen energiezuiniger worden, zowel de nieuwbouw als bestaande bouw. Energiezuinige huizen zijn comfortabeler, gezonder en vanzelfsprekend energiezuiniger.

Meer met minder logo

Energiebesparende maatregelen worden gesubsidieerd

Allerlei soorten isolerende maatregelen worden financieel gestimuleerd, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van dubbel glas én spouwmuurisolatie. De basis is een officieel maatwerkadvies met Energielabel dat u op moet laten stellen. Indien u één van de aanbevelingen opvolgt (bijvoorbeeld het isoleren van uw spouwmuren) dan kunt u binnen 1 jaar na het advies de subsidie vast laten stellen. De werkzaamheden moeten wel verricht zijn.

Meer Met Minder Regeling:

Rijkspremie Meer Met Minder
Officiële titel Tijdelijke stimuleringsregeling energiebesparende voorzieningen aan woningen.
Bestemd voor Particuliere woningeigenaren, die de woning zelf bewonen (hoofdbewoning)
Betrekking op Investeringen in energiebesparende maatregelen in de woning, op basis van een maatwerkadvies
Hoeveel subsidie Verbetering van de Energie Index (EI) met tenminste 0,5 : subsidie van € 300 Verbetering van de Energie Index (EI) met tenminste 0,75: subsidie van € 750
Ingangsdatum regeling 16 juli 2010
Einddatum regeling 31 december 2011
Aanvragen d.m.v. Bedrijf dat aangesloten is bij MMM-organisaties

Uw regionale of lokale installateur weet meer

Deze regeling kan alleen door een aangesloten installateur aangevraagd worden. Zowel de aanvraag als het advies maatwerk kunt u het beste door een lokaal of regionaal bedrijf laten regelen. Hieronder kunt u vrijblijvend bij verschillende installateurs bij u in de regio een vrijblijvende prijsopgave inclusief documentatie aanvragen. Vermeldt u ook s.v.p. duidelijk dat u wil weten welke subsidieregelingen van toepassing zijn.

Goedkope spouwmuurisolatie

Vrijblijvend offertes aanvragen

In de regel verdient de investering in spouwmuurisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Prijsopgave spouwmuurisolatie

Disclaimer subsidies

LET OP! Subsidies wijzigen continu
Voor het (na)isoleren van woning of bedrijfsgebouw bestaan in Nederland verschillende soorten subsidies, zowel op gemeentelijk, regionaal, provinciaal als landelijk niveau. Ook zijn Europese subsidies soms van toepassing. De inhoud als ook beschikbaarheid van deze subsidies wijzigt continu. Eisen worden aangescherpt, percentages worden gewijzigd, toepassingen worden toegevoegd of geschrapt enzovoort. Ook de beschikbaarheid van budget kan van de ene op de andere dag wijzigen. Soms is een subsidiepot binnen 1 maand leeg totdat de overheid deze weer bijvult. Het is daarom verstandig om op de website van de Rijksoverheid de meest recente status van subsidiemogelijkheden in uw specifieke geval te bekijken. Ook erkende isolatiebedrijven kunnen u vertellen of subsidie in uw geval mogelijk is.
  Copyright Isoleads BV - KvK nr 51797208